Concordialaan 207a, 4871 ZA Etten-Leur
  076 50 170 77
  Kerkwerve 9, 4873 CE Etten-Leur
  076 50 22 142

Het team van professionals van ’t Salonneke stelt zich graag aan u voor.

Ingrid Korsmit

Ik ben Ingrid Korsmit Rombouts en werk sinds 1990 bij ’t Salonneke te Etten-Leur. Inmiddels ben ik eigenaar geworden. Ik ben begonnen als bedrijfsleidster op de Kerkwerve 9 nadat ik het vak bij Salon Patricia…

Ilona Goossens

Ilona  is sinds haar 15werkzaam  in het kappersvak. Na verschillende ervaringen in het kappersvak is zij sinds 2012 werkzaam bij ’t salonneke (kerkwerve).  Ze werkt op de dagen dinsdag, woensdag, vrijdag en(avond) en zaterdag.

Ilse van Dongen

Ik ben Ilse van Dongen, en werk al sinds september 2006 bij ’t Salonneke te Etten-Leur. Dit doe ik met veel plezier, in een top team! Ik werk op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag middag.

Evi Mattijssen

Ik ben Evi Mattijssen. Ik werk bij ’t Salonneke als salon assistent. Ik heb een opleiding gevolgd aan de kunstacademie St. Joost in Breda. Inmiddels ben ik afgestudeerd als fotograaf.

Karin Willemse

Ik ben Karin Willemse Lips en werk sinds september 2000 bij ’t Salonneke te Etten-Leur. Ik werk op woensdag, vrijdag en zaterdag op de concordialaan. Ik ben getrouwd met Paul een wij hebben samen een dochtertje, Nikkie.

Susanne Boere

Ik ben Susanne Boere en werk al sinds 2002 bij ’t Salonneke. Ik werk op dinsdag, donderdag en zaterdag op de Kerkwerve te Etten-Leur. Ik heb een dochter Noa en wij wonen samen in Oudenbosch.

Tamara Doorten

Ik ben Tamara Doorten en werk sinds 1 december 1996 bij ’t Salonneke te Etten-Leur. Donderdag, vrijdag en zaterdag werk ik op de concordialaan. Ik woon samen met Ralf en ik heb een dochtertje Eva.

Ergul Vervaart

Ik ben Ergul Vervaart en werk sinds juni 2012 bij ’t Salonneke te Etten-Leur.

Karin Mattijssen

Ik ben Karin Mattijssen en werk sinds de start van ’t Salonneke op de concordialaan te Etten-Leur. Inmiddels is dat al weer meer dan 25 jaar geleden.

Ons-team